Tuesday, July 7, 2009

I DONT UNDERSTAND


I dont understand.

Fulamak...ayat pertama ajer dah speaking omputih mokcik nie ek.

Sebenarnya tadi mokcik baru ajer hantar report kat bos mokcik. Skang ni semua report kena thru email. Mokcik pun hantar la siap dengan penerangan. Tup tup tadi dapat jawaban dari bos.."i dont understand"...ahemmm... Nampaknya kena hantar report dalam bahasa Inggeris la gamaknya baru dia bleh faham huhuhuhu..

Ok bos lepas ni mokcik akan hantar laporan dalam bahasa omputih..roger and out.




Banyak benda nak dikongsi, tapi banyak gangguan ketika nak mengarang untuk dijadikan entry blog. Bila nak bermula semula, idea2 semua dah berterbangan entah kemana. Ini mokcik tengah menyiapkan satu laporan kepada bos.. urgent katanya. Wokay bos...jap lagik saya emelkan.

Ada sesiapa jadi member Enrich? Best ker jadik member Enrich Club nie? Share la pengalaman korang dengan mokcik ya.



Oh ya...ada satu lagi nak khabar...ada blog2 kenkawan yang bila mokcik nak masuk ajer keluar mesej "error"...tensen betoi mokcik dibuatnya. Ada juga yang boleh dibaca ajer tapi nak komen tak bleh pulak...i dont understand. Tapi problem ni baru2 ni ajer berlaku, yakni sejak berpindah randah nie. Hopefully lepas ni semuanya ok.

Ok la nak kena siapkan laporan ni dulu...petang ni nak fly fly balik kampung...

7 comments:

  1. Makcik

    i also dont understang.. ehheh

    memang blog zar salah satu blog org tak dapat komen.. dah puas godek dah..

    ReplyDelete
  2. blog ummi no problem kan :)

    speaking london le nanti :)

    ReplyDelete
  3. salam mokcik..

    agaknya..semua blogger punya masalah yang sama..banyak nak citer, tapi bila nak taip jer semua idea hilang..tiba-tiba tak tau nak citer apa, nak mula dari mana..n bla..bla..bla..tu yang jadi sebulan 2-3 n3 jer...hihihihi..

    ReplyDelete
  4. Zar,

    Sebelum ni ok jer..baru2 nie jer kuar mesej.." this bolg has not been implemented" pehtu terus hilang dan kuar mesej...connection cannot be detected...alahaiii

    en_me,

    blog en_me setakat ni okay takde problem nak masuk n tinggalkan komen.

    Zara,

    Jommm... :)

    Ummi,

    let's speaking london hehehe..

    ha..blog ummi pun samerr problem cam zar huhuhu

    Ijah,

    betul betul betul :)

    ReplyDelete