Wednesday, May 6, 2009

LAPOR DIRI


There's a problem blogging here. Like we are not allow to blog huhuhu...tiap kali buat entry hilanggg... tapi bleh buat komen. surprisingly paling mudah nak masuk blog zar..that's why kat sana biasanya mokcik akan ada komen baru. next week balik kampung kena bawa broadband la nampaknya huhuhu...

ok cau shin chan dulu....later kalau dapat i meronda2 blog kenkawan ya.

13 comments:

  1. salam


    hope u will be happy here...

    insyaallah , one day kita ronggeng ronggeng kat Alamanda ...
    hi hi hi

    Kita ajak geng PutraJaya

    ReplyDelete
  2. Wah..blog zar jer yg senang...ada apa2 ker tu?

    Selamat bertugas di tempat baru...blog jgn lupa lak!

    ReplyDelete
  3. dia suruh rajin2 keje tu pasal tak bagi bukak blog. hehehee... good luck in your new workplace!!!

    ReplyDelete
  4. PB,
    semalam mokcik gi alamanda membeli mende2 ihikss...wokeyy...gaji time boleh ronggeng sana hahaha..

    Salwa,

    hehehe...selalu mokcik nak masuk blog pun kena melalui blog zar..i pun mosykil gak. tak apa la..yng penting i boleh masuk blog yesss...

    Zino,

    skang tengah menumpang di rumah transit presint 9 blok *** hehehe. Pehni akan pindah ke presint 16...

    ReplyDelete
  5. Saya,

    kerja memang kena rajin selalu tapi bila boring2 tu nak juga melepaskan tensen meronda blog kenkawan..tengkiu..

    Ummi,

    sekarang ni blog zar jadik feberet i la, jalan menyusup ke blog sendirik hahaha

    ReplyDelete
  6. Azwa

    Welkam to Putrajaya..

    memang blog zar ni direka untuk fiendly user dengan warga P*trajaya.. hihihiihih.. gurau jer..

    ReplyDelete
  7. zar,

    mujur ada tempat menyusup wakakaka..

    maklang,

    boleh tahan juga bizinya..sama macam kat state cuma kat sini semuanya laju2 belaka huhuhuhu

    ReplyDelete
  8. selamat bekerja ditempt baru.

    apa perasaan bila brjauhan dgn family.

    ReplyDelete
  9. lama dok masuk blog mokcik neh.. tahniah atas kenaikan pangkat itewww... sadisnya nanti nak tinggalkan anak2 ya....

    ReplyDelete
  10. zue,

    perasaan ku tak dapat diluahkan dengan kata2 gittewww...huhuhuh

    Mama,

    tengkiu...pengorbanan yang terpaksa ditelan...memang sadis huhuhu

    ReplyDelete