Tuesday, August 12, 2014

SANAH HELWAH SYED AHMAD MUAZ!!

Assalamualaikum semua kenkawan.

Maafkan Azwa. Sebelum ini dengan bebanan kerja yang bertimbun2 dan tidak berpenghujung, Azwa masih mampu mengunjungi blog kenkawan dan mengemaskini blog sendiri. Kini, di tempat baru, bebanan kerja adalah sedikit berbanding dahulu, namun, ironinya, seolah2 sentiasa tidak berkesempatan untuk mengemaskini blog ini, apatah lagi mengunjungi blog kenkawan. Sentiasa ada sahaja halangannya...kebanyakan masa, bila klik ke blog..keluar mesej..

"ACCESS DENIED".

Terbantut hasrat untuk update blog.

TERIMA KASIH ATAS SEMUA UCAPAN SELAMAT  MENYAMBUT RAMADAN DAN HARI RAYA AIDILFITRI YANG TAK SEMPAT AZWA BALAS YA KENKAWAN. KETAHUILAH AZWA SENTIASA MENGINGATI KAWAN-KAWAN WALAUPUN LAMA TIDAK BERSIARAN DI BLOG INI.

Pejam celik pejam celik.


Sudah dua tahun berlalu. Rasanya macam baru semalam merasai kesakitan bersalinkan si comel
 SYED AHMAD MUAZ  
Kini dah pandai buat perangai..
sesekali buat kita geram
namun
kebanyakan masa dialah penghibur hati
setiap kali balik kerja
hanya sikecil ini yang akan berlari2 menyambut kita di muka pintu
yang lain2 itu, cuma duduk di ruang tamu dengan mata terpaku ke arah televisyen.
Begitulah realiti kehidupan 



Sanah Helwah, Happy Birthday, Selamat Ulang Tahun Kelahiran yang ke - 2 
anakandaku
SYED AHMAD MUAZ



                                                            Doaku  selalu menyertaimu

Semoga Allah SWT selalu membimbingmu
Semoga Allah SWT selalu merahmatimu
Semoga Allah SWT selalu melindungimu.

Dalam setiap langkahmu, doamu dan dalam semua kehidupanmu, di dunia dan akhirat kelak... 
amin amin amin 


12 comments:

  1. hpy bday muaz
    hihi, realiti hidup kan kak
    anak2 akan terus membersar, kita semakin tua
    semakin dilupakan. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Irfa..TQ..

      Ya..sebab itulah masa mereka masih kecil2 ini kita selitkan masa dengan mereka. Bila mereka dah besar jarang dah nak ikut duduk bersama-sama kita..

      Delete
  2. Hi my dear Azwa, Selamat Hari Raya to you and family. Thanks for dropping by my blog. I'll be back soon... blog ada hiccups go haywire, gambar semua hilang..... tengah repair all my postings.

    Wow, anak sudah besar.... very adorable macam mother. :))
    Be seeing you. Take care, hugs to you and baby.
    Amelia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi dear sis Amelia..no wonder masa nak pergi melawat blog you, tak ada! Ingatkan you dah merajuk berhenti berblogging too... sorry for the delay in responding ya..been busy lately, jarang dapat update blog..

      Tq for your kind words sis..you take care too ya and have a great weekend.

      Delete
  3. Hi Azwa,waahh sudah 2 tahun pula si comel ni. Ish..ish.. punyalah cepat masa berlalu kan Azwa. Duiii.. tidak lama, he will be in school.. Sometimes we want them not to grow so fast.. to let us enjoy them being baby and cute hahaha... So dear, enjoy 'spoiling' him sekarang 'cos before you know it, he will be a young man and would have his own friends....

    Happy birthday to darling Muaz.. God bless you..
    kiss kiss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear Angie..ya bah...masa baby ni lah mau manja2 sama dia dan dia pun masih mau manja2 sama kita. once they grow up nda mau lagi kana peluk2 kan..

      kegelian si Muaz kena kiss kiss hehehe

      have a great weekend Angie

      Delete
  4. happy birthday muazz.. semoga menjadi orang yang berjaya nanti. mokcik saya pon dah lama tak update blog. baru le hari ni nak update. hannah sehwal tu maksudnya happy birthday ye? owhhh.. baru le tauuuu.. hhehhehee.. semoag mokcik pon sihat hendaknya. have a nice day ahead.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Leeya..Mokcik pun jarang amat bebenor sekarang ini dapat update blog. Di fb pun sekali sekala jer.. tak tau kenapa agak busy dan malas serta kekeringan idea nak update di sini.

      Tq ucapan tu Leeya..hehehe..sebenarnya Sanah Helwah..bukan Hannah Selwah..terbalik hahahah...mujur ada hamba Allah yang pin pointkan kesilapan..

      have a nice weekend Leeya

      Delete
  5. sanah helwah,bukan Hannah selwah:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..ye ker? tengkiu..nanti diperbetulkan hehehe

      Delete