Sunday, March 8, 2009

GOING PRIVATE


Gunung Kinabalu dari kejauhan. Tiada kaitan ngan entry ini...hehehe



Salam kenkawan. Mokcik bercadang untuk memprivatekan blog ini dalam masa terdekat. Sudi kenkawan memberikan emel kenkawan dan kirimkan ke nabilanajwa68@yahoo.com untuk membolehkan mokcik mengedarkan jemputan...[fuhh...skemanya ayat....hehehehe]

Mokcik tengah bertungkus lumus menyiapkan sesuatu...belum ader citer menarik. Cuma semalam anak2 mendesak mokcik membuat kek batik [kek batik laggiii??]. So dengan gigihnya mokcik berjaya jugak menyiapkan kek batik semalam...pagi nie bawa bekal utk bekfes. Tak sempat nak makan pagi tadi sebab ada kawan ajak gi pekena char kuey teow pulak. Dah melantak char kuey teow kitaorang order lagik roti bakar huhuhuhu...

Petang tadi baru terasa mak maman sesuatu, maka mokcik teringat pada kek batik. Dah ngap ngap baru teringat nak snappy snappy hehehe...ni la kek batik hasil air tangan mokcik yang tak berapa pandai memasak ini. Boleh tahan la jugak rasanya sebab dapat pujian cik abe kali ini. Selalunya dia komen..'bila la awak boleh masak kek batik yang betul2 jadik?'...huh...statement ittewww...



wokey...gotta go... esok cuti jadi kita boleh berjumpa dengan sidia yang ku cinta....sha na na...[ikut lagu amy mastura]

Salam Maulidur Rasul semua. Bersiaran kembali pada hari selasa, insyaAllah.

14 comments:

  1. jangan lupa jemput zino ya

    zino2020@gmail.com

    ReplyDelete
  2. apa ni nak going private lakkk??? apa pon bak sikit kek batik tu.. dan nesvita jugak. kalo makan tak minum tak syiok la kan. hehehhe...

    ReplyDelete
  3. nak kek batik sikit...

    boleh pos kek batik dan invitation ker eda_um98@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. sekali pandang macam ulat sagooo.. uhuhu, hi akak azwa itteww.. salam maulidur rasul dr me dikejauhannns

    ReplyDelete
  5. azwa,

    nape nak main sorok-sorok pulak ni:)

    mesti sedap keka batik tu sampai nak snap gambar pun tak sempat :)

    jangan lupa jemput ummi jugak

    ummibatrisya@yahoo.com :)

    ReplyDelete
  6. salam kak azwa..
    kenapa nak private?ada org opis baca ker?apa2pun dont forget to invite me..hehe.speking lak

    ReplyDelete
  7. Salam all,

    Boss besau nak buat spot check...huhuhu..YM oredi diharamkan. Certain states dah block access to blog...so terpaksa la mokcik memprivatekan diri..huhuhu

    wokey dun wori kenkawan, nanti i edarkan jemputan oke..

    ReplyDelete
  8. nak jemputan jugaaaa...

    kek batik? dari tahun lepas berhajat nak buat, sampai sekarang tak terbuat-buat... hu...

    ReplyDelete
  9. selamat berjaya, tapi maksu guna emel ofis, seganlah

    ReplyDelete
  10. nak juga dpt jemputan iteww.

    dapat ke?

    ReplyDelete
  11. aslkm tuan rumah,cool blog,erm nk ajak tuan rumah ke blog sye ni di http://chipmunk18.blogspot.com ,n jgn lupe linkkn blog ni yer,ok bye

    ReplyDelete
  12. salam kak azwa...

    nak private blog??? nanti saya hantar email... kalau hantar email bleh dpt kek batik free ke????

    ReplyDelete